Лiкування
|
|
Bodasik | Дата: Суббота, 02.05.2009, 16:25 | Сообщение # 1 |
Рыцарь Нижней Касты
Статус:
| Чому неможна чіплятись до цепи исцеления за 3 кр? І що таке чорний список, в який мені написали що мене занесли, за то що я написав що "цепляюсь 3кр"
|
|
| |
|
Bodasik | Дата: Воскресенье, 03.05.2009, 21:13 | Сообщение # 3 |
Рыцарь Нижней Касты
Статус:
| Просто я не розумію чому не можна, в темних в інфі пише "темним скидка", а я не можу для всіх скидку зробити...? І доречі за 3кр цілком реально вилікуватись, я сам вже два рази так легкі лікував...
|
|
| |
Сапер | Дата: Воскресенье, 03.05.2009, 22:45 | Сообщение # 4 |
Рыцарь Нижней Касты
Статус:
| ООО, классная тема.... Привет всем Львам. Я ничего плохого не имею против лекарей, но не люблю гильдии - они бросают цепи только между собой. Новичкам, не состоящим в гильдии, трудно зарабатывать кр. Прям монополизация выходит. И не люблю их ЧС - за сколько хотят, за столько пусть и лечат все желающие. Несколько персонажей решили лечить по н-й стоимости, а всех кто против - прям в еретики зачисляют. В законах бк ничего не сказано про цены на лечение. Зато они хорошо кричат "демпинг". Я как таких вижу - аж злость берет. Кровавить таких надо.
|
|
| |
Kipello | Дата: Воскресенье, 03.05.2009, 23:21 | Сообщение # 5 |
Рыцарь Высшей Касты
Статус:
| хз, сам багато раз лікувався за 3 кр, і других лікую:)
Kipello[10]
|
|
| |
Bodasik | Дата: Понедельник, 04.05.2009, 23:04 | Сообщение # 6 |
Рыцарь Нижней Касты
Статус:
| То я так поняв що той їх чорний список, то всьо туфта, то нема чого за нього переживати))) А лікувати я тепер буду принципово по 3кр, і як на мене то якраз 4кр це здирництво, це виходить в два рази дорожче реальної вартості...
|
|
| |
|
Bodasik | Дата: Вторник, 05.05.2009, 18:07 | Сообщение # 8 |
Рыцарь Нижней Касты
Статус:
| Та в тому то прикол, що за 4кр майже не реально когось кастанути, мені частіше набагато за 3 виходить...
|
|
| |
BurGiK | Дата: Среда, 06.05.2009, 11:08 | Сообщение # 9 |
Рыцарь «Львиное сердце»
Статус:
| У вас просто цепки не горіли.. колись зі світка можна було 2 раза кастанути.. тому і було введено по 4 кр... я сам колись так лікував.. зараз вже так не горить, але ціну ніхто не зменшив.. раджу всім кастувати по 4.. для знайомих хоч даром.. а будете кастувати по 3.. менше заробите. та навчите народ на халяву... так не має бути!
BurGiK [10]
|
|
| |
BurGiK | Дата: Среда, 06.05.2009, 11:09 | Сообщение # 10 |
Рыцарь «Львиное сердце»
Статус:
| а Чс то не фігня... по перше.. ніхто не цепанеться за твою цепку бо ти в Чс раз.. і ніхто тобі не кине цепку бо ти в ЧС! Вот тобі жорсткі правила ринку
BurGiK [10]
|
|
| |