Реальная Жизнь
|
|
Ramil-mustafi | Дата: Четверг, 29.01.2009, 08:46 | Сообщение # 61 |
Рыцарь Средней Касты
Статус:
| Була така ситуація, мав піти на консультацію, щодо працевлаштування на 12 канал, але я вийшов трохи скоріше, прийшовши я мав ше час, вирішив прогулятись парком Високого замку і тут ППСники наглянули, підійшли представились, сказали показати документи, спитались що я тут роблю, чи не маю при собі наркотичних речовин, чи інших заборонених речей, ну я відповідно росказав шо чекаю консультації і ніяких заборонених речовин при собі не маю, вони сказали предявити вміст кишень, ну я їм показав шо мав, тоді вони мене обшукали, кароче по кінцю вони предявили мені статтю, що я прогулюю пари під час навчального процесу, а до кунсультації лишалось все менше часу ну я сказав старшому, здається лейтенантом був, чи можем ми цю проблему якось залагодити, він огризнувся і сказав шо ні мов ніяк не залагодимо, а повз нас йшли ще двоє хлопців, з пивом в руках, кароче їм пред’явили розпиття алкогольних напоїв в громадському місті, пока двоє ППСників говорили з тими хлопцями старший сказав мені відійти разом з ним ну і сказав давай мов нам на каву, ну прийшлось дати 10грн, він ще мене записав в патрульний лист, і я пішов на косультацію, пізніше я говорив з своїм другом, який вчиться на юриста, він сказав що мене лоханули по чорному, якщо можна так виразитись, сказав що мов обшукувати вони мене не мали права, треба мов було пройти з ними в райвіділок там би потримали і відпустили. Ну й це мене вперше затримали ППСники. Питання таке, хтось ше може пролити світло на цю ситуацію?
Ramil-mustafi[9]
Життя - цікава річ:коли всі карти в твоїх руках, воно пропонує зіграти в шахи.
Сообщение отредактировал Ramil-mustafi - Четверг, 29.01.2009, 08:54 |
|
| |
Gucul | Дата: Четверг, 29.01.2009, 16:47 | Сообщение # 62 |
Верховный Рыцарь
Статус:
| проводили не обшук, а поверхневий огляд... мають право зясовувати причину перебування неповнолітніх (дітей) не в школі під час занять і доставляти їх до КМСД (кримінальна міліція у справах дітей)... вирішувати такі питання не треба, якщо в тебе є нормальне пояснення і поважна причина... лоханули - факт... а щодо розпиття пива в парку - "розпитання спиртних напоїв у громадському місті" - адмін відповідальність...
Gucul[10]
|
|
| |
Ramil-mustafi | Дата: Четверг, 29.01.2009, 17:26 | Сообщение # 63 |
Рыцарь Средней Касты
Статус:
| Гуцул, Дякую! Тепер буду знати!
Ramil-mustafi[9]
|
|
| |
МЕСЕРШМИДТ | Дата: Четверг, 29.01.2009, 19:49 | Сообщение # 64 |
БОМБАРДИРОВЩИК
Статус:
| Гуцул, ну ти ы профан
"Ми не хотим стрелять-Ми наблюдаем" МЕСЕРШМИДТ интересное
|
|
| |
Волшебник_Кель | Дата: Четверг, 29.01.2009, 22:42 | Сообщение # 65 |
Рыцарь Высшей Касты
Статус:
| а хіба пиво підпадае під поняття алкогольного напою? Це ж слабоалкогольне.... Плять, а якшо взагалі нульовка.....
n'basta
|
|
| |
Ramil-mustafi | Дата: Пятница, 30.01.2009, 08:25 | Сообщение # 66 |
Рыцарь Средней Касты
Статус:
| Memphis, Та я теж думав, шо слабоалкогольні. Правда ті хлопці розпивали не нульовку а 1715!
Ramil-mustafi[9]
Сообщение отредактировал Ramil-mustafi - Пятница, 30.01.2009, 08:25 |
|
| |
Gucul | Дата: Пятница, 13.02.2009, 16:58 | Сообщение # 67 |
Верховный Рыцарь
Статус:
| Quote (МЕСЕРШМИДТ) Гуцул, ну ти ы профан це ти до чого? те що ніхто нікого не затримує за це - ще не факт, що пиво пити на вулицях і парках можна... читайте норми заонів... Quote (Memphis) а хіба пиво підпадае під поняття алкогольного напою? Це ж слабоалкогольне.... Плять, а якшо взагалі нульовка..... пиво - слабоалкогольний напій, який не підпадає під акцизнирй збір як алкогольний, але є алкогольним напоєм пити котрий в громадських місцях фактично заборонено, але реальне життя інше...
Gucul[10]
|
|
| |
SAWA-DOKTOR | Дата: Пятница, 20.02.2009, 21:06 | Сообщение # 68 |
Рыцарь Средней Касты
Статус:
| таке питання: де зараз можна купити газовий балончик, і чи потрібен якийсь дозвіл і т.д. ніколи з цим не стикався, а хотів би дівчині купити!
|
|
| |
тигра | Дата: Пятница, 20.02.2009, 23:02 | Сообщение # 69 |
Рыцарь Высшей Касты
Статус:
| SAWA-DOKTOR, купы липше пушку дивчыни подружку
Правду как раскаянье возможно принять, ложь никогда
|
|
| |
SAWA-DOKTOR | Дата: Пятница, 20.02.2009, 23:51 | Сообщение # 70 |
Рыцарь Средней Касты
Статус:
| ага, калаш))
|
|
| |
|
SAWA-DOKTOR | Дата: Суббота, 21.02.2009, 10:13 | Сообщение # 72 |
Рыцарь Средней Касты
Статус:
| не ну серйозно)
|
|
| |
Ramil-mustafi | Дата: Суббота, 21.02.2009, 19:26 | Сообщение # 73 |
Рыцарь Средней Касты
Статус:
| SAWA-DOKTOR, купи електрошокер, можу пробити, але гарантії нема і не знати скільки він буде працювати, ціна десь від 300грн! кароче може бути пальоний!
Ramil-mustafi[9]
|
|
| |
SAWA-DOKTOR | Дата: Суббота, 21.02.2009, 22:08 | Сообщение # 74 |
Рыцарь Средней Касты
Статус:
| з ним маратися трохи, балоном легше в критичній ситуації зорієнтуватися!) хіба для себе брати)) + наскільки законно це?
|
|
| |
Ramil-mustafi | Дата: Воскресенье, 22.02.2009, 08:06 | Сообщение # 75 |
Рыцарь Средней Касты
Статус:
| SAWA-DOKTOR, От на скільки законно точно не скажу шоб не збрехати, тут хай Гуцул, підкаже на скільки це законно, самому цікаво?
Ramil-mustafi[9]
|
|
| |