???
|
|
Felix-De-Suza | Дата: Понедельник, 24.09.2007, 23:35 | Сообщение # 1 |
 Рыцарь – Ученик
Статус: 
| суть не ясна по жалобе в расмотрении ОТКАЗЫВАЮ !!! если не ясна зачем топ закрываеш?? Тоді обясню по іншому ваш клан вкрав назву кланУ!!!!!!!!!А також краде срипти ресурсів і бібліотеки з інших кланів!Тіки скажіть чесно чи це не так??А також хочу зустрітись в реалі з вами особлвиво з главою !!ГУЦУЛ --топ не закривай плиз або стукни в асю!-393-667-673!
|
|
| |
Чарун | Дата: Понедельник, 24.09.2007, 23:53 | Сообщение # 2 |
 Рыцарь «Круглого Стола»
Статус: 
| Фелікс де Медуза шо за гнилі предяви в кого що ми вкрали? назва асоціюється з назвою і емблемою нашого міста в якому всі ми проживаєм, якщо у тебе надлишок фантазії попробуй її застосувати у другому напрямі...топ закрили тому, що не зрозуміла твоя позиція ! Може ти ще авторські права предявиш...Чітко сформулюй свої наміри... P/S З собою спочатку розібратись не мішало б...19.09.07 23:14 Взломан. Незаконная коммерческая деятельность
Чарун[10]
Сообщение отредактировал Чарун - Понедельник, 24.09.2007, 23:53 |
|
| |
Felix-De-Suza | Дата: Понедельник, 24.09.2007, 23:54 | Сообщение # 3 |
 Рыцарь – Ученик
Статус: 
| Бачу і глава клана ваш щось не дуже до розмов йому пишеш а він тіко раз відписав потім морозиться!Як не як а все ж одного міста думав знайдем спільну мову але.....?
|
|
| |
Чарун | Дата: Понедельник, 24.09.2007, 23:55 | Сообщение # 4 |
 Рыцарь «Круглого Стола»
Статус: 
| 00:48 [Felix-De-Suza] private [ Чарун ] ти ще тут як тебе звати скіки років хочустрілканутись з тобою поговорити про бк в реалі! 00:52 [Felix-De-Suza] private [ Чарун ] ось не розумію чого мовчиш все ж таки з одного міста спільну мову завжди могли б знайти! внатурі цікавий чоловік...то предяви кидає то спільну мову хоче знайти...
Чарун[10]
|
|
| |
Felix-De-Suza | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:11 | Сообщение # 5 |
 Рыцарь – Ученик
Статус: 
| Quote (Чарун) Фелікс де Медуза шо за гнилі предяви в кого що ми вкрали? назва асоціюється з назвою і емблемою нашого міста в якому всі ми проживаєм, якщо у тебе надлишок фантазії попробуй її застосувати у другому напрямі...топ закрили тому, що не зрозуміла твоя позиція ! Може ти ще авторські права предявиш...Чітко сформулюй свої наміри... P/S З собою спочатку розібратись не мішало б...19.09.07 23:14 Взломан. Незаконная коммерческая деятельность 1.Це не гнилі придяви --а це так як є назву клану не ти придумав дам 200 процентів!! 2.Я до вас нормально писав попрошу без образ мій нік прошу не переформульомувати! 3.На рахунок взлому перед цим паладін вибачився його нік [Tyoma Man]!!15:23! [Tyoma Man] private [ Felix-De-Suza ] выпуск из хаоса пока не производится по техническим причинам. надеюсь в скором времени выпуски восстановят 4.Я знаю з чим це емблується просто ця назва була до того як ви зробили клан і такі персонажі як Палеонтолог,kipello, і Winni--знали про це до того як був створений ваш сайт!!!!!І у мене є всі підозри що вони підкинули вам цю назву до тог як я хоиів створити свій клан!!!!!!
|
|
| |
Чарун | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:17 | Сообщение # 6 |
 Рыцарь «Круглого Стола»
Статус: 
| =) Чоловіче до того як був створений цей клан я нікого з цих людей не знав... Quote (Felix-De-Suza) І у мене є всі підозри що вони підкинули вам цю назву до тог як я хоиів створити свій клан!!!!!! з цього випливає відповідь як вони могли підкинути щось нам...
Чарун[10]
|
|
| |
Felix-De-Suza | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:20 | Сообщение # 7 |
 Рыцарь – Ученик
Статус: 
| Quote (Чарун) =) Чоловіче до того як був створений цей клан я нікого з цих людей не знав... тепер це ти і будеш говорити! кароч хочу стрілканутись в ріалі поговорити і все обсудити!Чекаю відповіді
|
|
| |
Чарун | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:22 | Сообщение # 8 |
 Рыцарь «Круглого Стола»
Статус: 
| Quote (Felix-De-Suza) тепер це ти і будеш говорити! це до чого ...якщо ти так добре знаєш вищепечислених людей чому тобі в них не запитати...
Чарун[10]
|
|
| |
Felix-De-Suza | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:25 | Сообщение # 9 |
 Рыцарь – Ученик
Статус: 
| Тому що вони не скажуть пради !Я їх знаю але не дуже добре ! Quote (Felix-De-Suza) кароч хочу стрілканутись в ріалі поговорити і все обсудити!Чекаю відповіді --але на це я відповіді не побачив?
|
|
| |
тигра | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:31 | Сообщение # 10 |
 Рыцарь Высшей Касты
Статус: 
| про что ты вапче хочеш говорить снами ? какие тут скрипты и тд и тп ... унас свои модераторы и ваще кто ты такой ?
Правду как раскаянье возможно принять, ложь никогда
|
|
| |
Felix-De-Suza | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:32 | Сообщение # 11 |
 Рыцарь – Ученик
Статус: 
| Ага тока ваши моди не самі пишуть скрипти!!
|
|
| |
тигра | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:35 | Сообщение # 12 |
 Рыцарь Высшей Касты
Статус: 
| да какя ваще те разница как они их пишут ...
Правду как раскаянье возможно принять, ложь никогда
|
|
| |
Тягожер | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:36 | Сообщение # 13 |
 Рыцарь Высшей Касты
Статус: 
| Опа Опа фелек де медуза я знаю тих Людей шо ти перечислв знаю як мiнiмум 100 рокiв....той клан вже був а вони даже не знали та як i я не знав шо э такiй клан!!! А ти звiдки а...???
И пока з динамиков летят килогерцы я не успакоюсь пакуда б'ётса серце
|
|
| |
Felix-De-Suza | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:37 | Сообщение # 14 |
 Рыцарь – Ученик
Статус: 
| Quote (Тягожер) Опа Опа фелек де медуза я знаю тих Людей шо ти перечислв знаю як мiнiмум 100 рокiв....той клан вже був а вони даже не знали та як i я не знав шо э такiй клан!!! А ти звiдки а...??? Зі ЛЬвова
|
|
| |
Чарун | Дата: Вторник, 25.09.2007, 00:37 | Сообщение # 15 |
 Рыцарь «Круглого Стола»
Статус: 
| ок давай зустрінемось залиш свій тел. мені в приват ,щоб домовитись конкретно на яку год. орієнтовно після 18:00.
Чарун[10]
|
|
| |